|     |     |   054-235-6001 |   מעצבת פנים - נטשה ספיאניק

עיצוב ושיפוץ בית באור עקיבא

עיצוב ושיפוץ בית באור עקיבא

בבית שהם רכשו היו יתרונות רבים אשר גרמו להם לאהוב אותו: הוא נמצא ברחוב שקט, בקרבת מקום ישנו פארק יפה שבו יוכלו לטייל, הבית מכיל גינה פרטית וגראז'. אך בשביל משפחה שאוהבת לארח ולעיתים קרובות מזמינה לביתם חברה רבה, רצוי שיהיה מטבח גדול ומרווח יותר. ובנוסף, הם תמיד רצו שיהיה להם אח בסלון.

עיצוב פונקציאונלי

כמו כל הפרויקטים, התכנון והפרטים הטכניים מחושבים בו זמנית. איך ליצור מערכת מיזוג לאזור הסלון והמטבח בלי ליצור הנמכה בתקרה (אשר מראש לא גבוהה יותר מידי)? האפשרות למזגן חיצוני, אשר יכער את המראה הכללי, לא נלקחה אפילו בחשבון

מיזוג

בפרויקט זה המיזוג עוצב ותוכנן בצורה ספציפית ומיוחדת לבית זה ולכן יש מקום לציין אותו הרחבה. במרכז תקרת המסדרון, בין המטבח לסלון, תוכננה נישת בטון עגולה שבמרכזה כיכבה תאורה תקרה גדולה ומסביבה ספוטים. אתם ודאי תוהים מדוע אני מספרת על תאורה כאשר הכותרת היא מיזוג, ההסבר הוא פשוט: בכל קוטר מבנה הבטון היו מתכוננות יציאות מיזוג מעוגלות אשר אפשרו מיזוג שטח גדול וייצרו פתרון לבעיה שעמדה בפנינו. המבנה לא רק פתר את הבעיה, אלא נהיה גולת הכותרת של הפרויקט.

עיצוב המבואה

צמוד לקיר המטבח, בכניסה לבית, היה ממוקם חדר שירותים קטן לאורחים. ככל הנראה, אם היה נשאר כפי שהוא, עקב חוסר הפונקציאונליות שלו, הדבר היה גורע מאווירת הבית והעיצוב הכללי. לכן הגענו להחלטה להוריד אותו. דבר האפשר גם את הרחבת המטבח וגם יצירת ארון זכוכית מדהים בכניסה לבית המוכנס לתוך נישה. הארון לא רק נותן מראה יפה והמשכי לקיר המחופה בלבנים כהות, נותן מקום אחסון, משקף את החלון ומפריד בין המטבח לסלון. מאחורי אחת מדלתותיו הוא מסתיר את ארון החשמל מבלי שאף אחד יעלה זאת על דעתו.

עיצוב המטבח

במטבח הייתה דלת המובילה לחדר אחסון קטן. בלי הרבה ערעורים הדלת הוסרה ושטח המטבח גדל מהותית.
המטבח עצמו הוזמן בהזמנה אישית והותאם לסגנון הייחודי של בעלי הבית תוך כדי מחשבה ותכנון של כל הפרטים הקטנים. שייש יוקרתי, ויטרינות, תאורה, שולחן "בר" עם כיסאות גבוהים בעלי ריפוד רך והכול באיכות גבוהה מאוד.

עיצוב הסלון

לסלון תוכננה אח מרוצפת המוקפת בתאורה בצבעים מתחלפים לפי עיצוב אישי שיצרתי. האח תפסה מקום מרכזי בסלון ומשכה אליה צומת לב רבה.

עיצוב הרהיטים

בהתאם לסגנון העיצובי שנבחר, לסלון ולמסדרון הרחב נבחרו רהיטים בהזמנה אישית באיכות גבוהה ומעץ מלא.

מגוון פתרונות טכניים, חדרי רחצה עיצוביים וכניסה מרשימה לבית הביאו את הפרויקט אל סיומו