|     |     |   054-235-6001 |   מעצבת פנים - נטשה ספיאניק

עיצוב של אולם אירועים בתל יצחק

עיצוב אולם אירועים

אולם האירועים היוקרתי, תל-יה, ממוקם בסביבה ירוקה וחמימה. באולם התקיימו אין סוף חתונות, חגיגות בר מצווה וימי הולדת במהלך קיימו. לאחר עשר שנות פעילות, הגיע הזמן לשינוי

תכנון הכניסה הראשית

שורת העמודים עם הפנסים הצמודים מצידה השמאלי של כניסת האולם והפארק הירוק מצידה השמאלי, נתנו את ההשראה לעיצוב בסגנון האימפריה הרומית. כאשר הולכים לכיוון הכניסה, אפשר לראות קשתות גדולות ומרשימות שהיו בחיפוי אבן. הקשתות חופו מחדש באמצעות פלטות בטון דקות עם תבנית בסגנון רומי, אשר נחרטה בלייזר. תאורה פנימית הותקנה בתוך החריטות שעל הקשתות. שם האולם נכתב באותיות גדולות ומוארות ונתלה בכניסה. ריצוף בטון דמוי עץ- חדש ופרקטי נפרס על הקרקע. כל אלה נתנו לרחבת הכניסה מראה חגיגי וזוהר

עיצוב הלובי

הקיר שמול הכניסה קושט באמצעות מפל מים יפיפה המושך אליו ישר את עיני האורחים. המים משקפים בתוכם את דוגמת השולחנות בסגנון הרומי התואם את הכניסה. הרצפה רוצפה בכיסוי בטון בעל "ורידי" שיש דקים. פרטים אלו תרמו לסגנון הרומי היוקרתי

עיצוב רחבת האולם המרכזית

הרחבה המרכזית, הבנויה בצורה עגולה, קיבלה תוספת של חמישה עשר מוטות ברזל המתעגלים לצורת קשתות. המוטות הורכבו בקוטר האולם במרחקים שווים זה מזה, כאשר קודקודם יוצר תמיכה נוספת לתקרה. גם קשתות אלה – בדומה לקשתות הכניסה, קושטו בחריטה דומה ותאורה פנימית. רצפות חדשות, תקרות "נמתחות" בציפוי מנצנץ (פטנט אשר נתן אופציה להסתרת כבלי התאורה ומערכות ההגברה שאינם מהווים מראה אסטטי ונעים לעין) ובר מחודש בכניסה, נתנו את הטאץ' הסופי

עיצוב חדרי השירותים

אין מה לעשות, גם אם תגיעו לאולם אירועים יפיפה, הנראה כמתוך סיפור אגדה, ופתאום תגלו כי השירותים בו זנוחים ובעלי מראה מיושן, דעתכם תשתנה מידית. כיורים דמויי תעלות בטון ואלמנטים דקורטיביים מעץ, אשר בעבר היו באופנה, נראים כעת מיושנים ויוצרים אווירה כבדה. השינוי היה טוטאלי – חיפוי יוקרתי מאבן טבעית עם כיורים אינטגרליים ותאורה עדינה המאירה מתוך האבן. מראות רבות בעלות מסגרות מסיביות, נתלו על הקיר. שליכט מחוספס בגווני כסף מוזהב הונח על הקירות ונתן מראה עשיר. תאורה בצבע ברונזה, נתלתה מהתקרה וברזים מעוגלים קלות הותקנו ליד הכיורים

עיצוב חדרי הלבשה לחתן והכלה

חדר התארגנות קטן עם חדר שירותים נפרד, ג'קוזי, מקלחון, כיורים ומשטח גיהוץ נמצא בקרבת הרחבה המרכזית. צורתו הקיימת של החדר, לא השאירה מקום לתכנון מחדש ולכן היה צורך להשתמש בנתונים הקיימים ולייצר מהם משהו חדש. תאורת התקרה הגדולה והמסיבית שהייתה ממוקמת על התקרה הנמוכה ויצרה תחושה לוחצת, הוחלפה בתאורת קיר חיננית, מנורה צמודת תקרה בגודל התואם את החדר ותאורת ספוטים היקפית. על הרצפה הונחו פלטות רחבות, פרקטיות ואיכותיות. הקירות נצבעו בגווני זהב חם, חפצי נוי מגוונים בצבעי זהב מוקמו ברחבי החדר ומראת גוף "עתיקה" הועמדה ליד אחד הקירות. פינת איפור, כורסאות יחיד נוחות ושזלונג בסגנון תואם הוצבו בחדר כדי ליצור מראה אלגנטי ואפשרות למנוחה. שולחן זכוכית נמוך ועגול, הוצב על שטיח עגול תואם ושולחנות "קפה" בעלי רגלי מתכת שחורות ובראשם מגש בצבע ברונזה תרמו למראה הכולל בלי ליצור לחץ וכובד בשטח הקטן. דלת לבנה וחדשה עם דוגמא מיוחדת מובילה מהחלל המרכזי אל שאר חלקי החדר. עמוד יסוד מבטון, אשר היה נמצא בחלל השירותים, חופה כולו במראות. על הקירות נתלו מראות במסגרות ברונזה ותאורה מיוחדת בצורת כדור נבחרה בצבעי ברונזה תואמים ונתלתה מעליהן.

פרויקט זה, חקוק במוחי במיוחד עקב העובדה כי כלל השיפוץ נעשה תוך כדי פעילותו המלאה של האולם. לכן, היה צורך בשיתוף פעולה מוחלט של כל חברי הצוות, עבודה יעילה ואיכותית, עמידה בזמנים ומקצועיות רבה